Lifestyle coaching

Jij wilt werken aan je leefstijl zonder jojo effect.

Misschien heb je al eens een poging gedaan, maar je bent weer teruggevallen in je oude gedrag, of je bent überhaupt niet verder gekomen voor je gevoel. Het is nu tijd om de stap te maken naar de leefstijl waar je van droomt.

Komen de volgende punten je bekend voor?

 • Je wilt wat Kilo’s eraf maar je weet niet waar je moet beginnen.
 • Je wilt niet op dieet maar je wilt wel structuur in je voedingspatroon.
 • Je wilt lekkerder in je vel zitten en zelfverzekerder zijn in je lichaam.
 • Je wilt aan de slag maar hebt nog te weinig kennis om het alleen te doen.
 • Je bent al lekker bezig maar zonder specifiek doel of gewenst resultaat.

Herken jij je in 1 van bovenstaande situaties? Dan ben je op het juiste adres.

De vraag is hoe maak je die stap? Heb je de kennis wel in huis? Wanneer is het juiste moment? Waar moet je beginnen en wat zullen anderen wel niet van je vinden als jij opeens stopt met drankjes en borrels omdat je wilt afvallen.

Hoe werkt het?

Dit is geen quick fix waarmee je even snel 5 kg afvalt zodat je daarna weer ”normaal” kan doen. Dit draait om duurzame aanpassingen in je gewoontes en gedrag. Want laten we 1 ding voorop stellen, het is belangrijk om jezelf goed te voelen in je lichaam. Dat werkt niet als je ineens stopt met ontbijten of snacken. Meestal ga je je er niet beter door voelen en houd je het maar een week of 2 vol, omdat het zo erg in je vaste patroon zit geroest.

Tijdens een lifestylecoachingtraject ga je 8 weken hard aan de bak om te werken aan gezondere gewoontes zonder dat je heel je leven omgooit. 
In deze 8 weken werk je in een werkboek, met elke week een essentieel onderwerp centraal zoals voeding, training en mindset. Alle onderwerpen zullen meehelpen aan het bouwen van goede gewoontes en een betere mentale als fysieke gezondheid. 

De onderwerpen

 • Progressie meting
 • Doelen 
 • Gewoontes
 • Voeding
 • Training
 • Bewustzijn
 • Mindset
 • Zelfbeeld, zelfspraak
 • Terugvalplan
 • stressmanagement

Elk onderwerp speelt een hele grote rol in jouw leven, waarom zo veel onderwerpen? Omdat afvallen of je fitter voelen veel meer is dan alleen een kwestie van ‘’minder eten meer trainen” het moet in je leven passen.

Hoe je er nu uitziet, of hoe je je nu voelt zijn allemaal resultaten van je huidige leefstijl. Wat als je een dieet zou gaan volgen die 4 weken duurt, waarmee je 6 kg afvalt? Dan zou je je doel misschien bereikt hebben, maar op het moment dat het dieet is afgelopen en jij weer terug valt in je oude gedrag, krijg jij ook weer automatisch dezelfde resultaten en ben je terug bij af. 

Doe wat je altijd doet, en krijg wat je altijd kreeg.

Doe iets anders dan je standaard, dan krijg je andere (gewenste) resultaten.

Dit is waar de focus ligt bij lifestylecoaching.
Afvallen met het oog op de lange termijn, zodat jij je fit, energiek en trots voelt.

Wat krijg je?
Een fysiek werkboek waarin je per week aan de slag gaat met een ander onderwerp binnen jouw leefstijl

8 coaching calls waarbij we de focus leggen op JOU

Video begeleiding voor elke week van het werkboek via Youtube

Wat leer je?

Hoe je een balans creëert in je voedingspatroon, zodat je wel je doel bereikt, maar ook prima mee kan borrelen

Hoe je je kunt voorbereiden op moeilijke momenten voor de toekomst

Hoe je een growth mindset hebt en waarom dit in je voordeel werkt

Je leert gezonde gewoontes aan die je voor de lange termijn kunt en wilt volhouden

Ervaring van anderen

Chantal

Na het traject zit ik een stuk beter in me vel zit waardoor ik anders naar mezelf kijk en sommige aspecten van mezelf ook heb leren accepteren. 

De communicatie is open, eerlijk en laagdrempelig waardoor er een hele veilige omgeving wordt gecreëerd. Wat mij betreft zorgt dit er voor dat je tot de kern komt en de diepte in kan gaan om met je proces bezig te zijn. 
Het inzicht dat ik door de veranderingen in mijn lifestyle, ik veel beter in mijn vel zit, meer energie heb en dat afvallen (wat ook gebeurt) mooi meegenomen is maar niet het belangrijkste voor mij is. 

Frank

Ik heb dit als erg fijn en positief ervaren. Het is niet zwart wit, voor elke persoon is het anders, en zo werd er ook door Mees naar gekeken en gehandeld. Hij keek wat voor mij van toepassing was en wat voor mij zou werken. Deze persoonlijke aanpakt werkt en heeft mij echt geholpen.

Hierdoor heb ik in 8 weken veel progressie gemaakt. Eigenlijk veel meer dan ik verwacht had. Ik ben trots op wat ik in die 8 weken bereikt heb. Het is nu een onderdeel van mij, een onderdeel van mijn leven. Ik geniet nog steeds van een drankje, of wat chips of een burger maar ik maak wel veel bewuster een keuze wanneer ik dit wel (en hoeveel) doe en wanneer niet.

Ellen

Ik ben bij mees gekomen doordat ik aan mezelf wilde werken en meer zelfverzekerder wilde worden met mijn lichaam. Ik was niet meer helemaal happy met de corona kilo’s dus die mochten en ook wel af, alleen wist ik zelf niet zo goed hoe en had ik niet de juiste motivatie. Dankzij Mees heb ik de juiste motivatie gevonden en de juiste mindset die ik voor altijd mee neem. Ik kan Mees als coach ook zeker aanraden! In mijn traject had ik een kleine tegenslag maar dankzij Mees ben ik hier uitgekomen en na 8 weken durf ik te zeggen dat ik een stuk gelukkiger ben in mijn eigen lichaam.

Ben je benieuwd of leefstijlcoaching iets voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken en erachter komen via onderstaande knop.